За нас

Вкусът се формира от хората. Ние, хората, даваме живот и богатство на вкуса и носим отговорност да пазим този вкус винаги жив и обновяващ се, да го предаваме от поколение на поколение с помощта на модерните технологии, иновациите и експеримента. 

 

Mastercard® TasteBox by Andrè & DiVino е иновативна street food платформа за дегустации и гастроли на най-новото в света на кулинарията и виното.

Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino e партньорски проект на три компании, водени от последните и най-прогресивни идеи в културата на храната и виното.

Платформата е замислена като GastroPub и предлага интересна и разнообразна модерна street храна по замисъл на шеф Андре Токев, съчетана с избрани български вина – внимателна селекция на DiVino.

Заедно – Mastercard, Andrè и DiVino, заставаме зад малкия бизнес, ориентиран към качеството. Заставаме зад каузата на онези български шеф-готвачи, ресторанти и производители, които се стремят да възкресяват позабравени продукти и рецепти и чрез модерни гурме техники експериментират и творят със сезонни фермерски съставки. Заставаме зад малките винопроизводители, които никога не отстъпват от посоката най-добро качество и усилено работят за популяризиране на българските местни сортове.

Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino в софийския парк за улична кулинария Quartal е място за неочаквани и запомнящи се кулинарно-винени преживявания, където да вкусите ястия, които са израз както на авторските виждания на шеф Андре Токев за приготвянето на храната, така и на уважението и интереса му към истинското качество на продуктите.

В съчетание с интересната храна може да опитате свежи и елегантни бели вина от гергана, врачански и кайлъшки мискет, тамянка, димят, керацуда. Или нежни розета и по-леки червени вина от мавруд, мелник, рубин, гъмза и памид. Вината се предлагат на чаша, но може да се закупи и цяла бутилка.

Партньори

Mastercard е високотехнологична компания, лидер в дигиталните плащания и безценните преживявания. Над 50 години Mastercard внедрява иновативни технологии, за да направи плащанията по-лесни, по-интелигентни и по-безопасни.

Andrè е създадена от талантливия и известен шеф Андре Токев, един от най-значимите български експерти в модерната кулинария, който е и страстен радетел за възкресяване и запазване на уникалните български вкусове.

DiVino е уважавана винена медия с дългогодишен експертен опит във виното и модерната култура на храната, чиято мисия е да популяризира качественото вино, особено добрите българските вина от местни сортове.