Фестивал на розовия домат

11-14 септември

Домакин на 4-тото издание на Фестивала на розовия домат е Mastercard TasteBox в Quartal Food Park, където вкусната и качествена храна намира своя дом на открито. Събитието е на 11,12 и 13-ти септември, всеки ден от 11 до 22 часа. Тази година ще се присъединим към Quartal Food Park,
По време на тридневния маратон ще можете да опитате както авторски доматени ястия и напитки, така и други вкусотии, приготвени от шеф готвачите на МЕТРО Академия Юри Велев и Веселин Дойков, които умело съчетават традиционния български вкус с модерната кулинария.
На 12-ти септември, събота от 12 часа ще можете да си припомните аромата и вкуса на домашната лютеница и дори да участвате в приготвянето й!
Шеф Юри Велев ще направи за вас кулинарна демонстрация и ще ви посвети в тайнството на домашната лютеница и разнообразието от рецепти.
В същия ден от 13 до 14 часа сме подготвили занимание за най-малките посетители на фестивала – детска карвинг работилница. Децата ще имат възможност да развихрят въображението си и след това да похапнат здравословните си зеленчукови творения.

Share on facebook

Снимки от събитието

Mastercard® TasteBox е съвместен проект на: