mastercard-divino

Кандидатствай!

Извън авторското меню, предлагано от шеф Андре Токев и неговия екип, подчинено на концепцията GastroPub, Mastercard TasteBox дава и възможност за изява на изграждащи се готвачи, които да представят своята кулинарна философия и собствените си идеи за храна на тази платформа за определен период.

Наред с виненото меню, което се променя всяка седмица, TasteBox by Andrè & DiVino предлага на малки български винарни, подбрани от DiVino, да представят голяма част от  портфолио си в дадена седмица.

  • За изграждащи се професионални готвачи

Ако си млад, учещ, стартиращ и изграждащ се професионален готвач Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino ти дава възможност да представиш своите виждания за уличната кулинария, да ги приложиш в действие като предложиш своите идеи за ястия и цялостно street меню в Mastercard TasteBox за определен период. Ако те интересува тази възможност, моля кандидатствай като попълниш и изпратиш формуляра. 

 

Формуляр за кандидатстване

Ще получиш потвърждение за получена кандидатура и след разглеждане и одобрение ще ти изпратим подробности за условията, при които можеш да станеш част от програмата на Mastercard TasteBox by Andrè & DiVino.  

 

  • За малки български производители на качествени продукти

Ако сте малки производители на традиционни или новаторски, но несъмнено качествени продукти, моля пишете ни, за да ни информирате за вашето производство и да потърсим начин за сътрудничество.

За връзка с нас