Mastercard TasteBox Vino Bar на Бакхус FISH Fest

17 и 18 октомври 2020

Бакхус Fish Fest ще осигури разнообразие от вълшебни рибни и други морски ястия и деликатеси. А ние от Mastercard® TasteBox Vino Bar ви гарантираме разнообразие от най-качествени вина към рибните вкуснотии – 40 качествени вина, произведени с грижа и внимание от близо 15 бутикови български изби.

За класическите комбинации между риба и вино сме предвидили десетки свежи, сочни и елегантни бели вина и розета. Но любознателните и експериментаторите може да разчитат и на страхотен избор от по-леки или пък по-плътни червени, които също са вълшебна компания на морската храна. Защото строгите правила търпят изключения, а ограниченията са само във въображението ни.

Благодарение на партньорството между Mastercard, André и DiVino, освен на различни и вълшебни български вина, ще имате удоволствието да се насладите на апетитни хапки и страхотни награди . За да опитате направените от Шеф Андре Токев рибни изненади просто представете вашата бележка за над 10 лв. платени с Mastercard. Ще се насладите на Френска селска рибена чорба с чеснов чипс или Рибено севиче.

Освен вкусна хапка ще може да изпробвате шанса си в томбола за една от големите награди.
Двете най-големи награди са уикенд за двама.
Ако сте късметлия може да се сдобиете и с един от двата ваучера за Кулинарен курс за домашно готвене – на тема по избор – в Кулинарно училище Меню.
През всеки от двата дни ви очакват за награда и 20 бутилки вино – качествени български вина от по-малки изби, селектирани от DiVino. Пробвайте шанса си и за една от тях – достатъчно е да сте платили с Mastercard най-малко 10 лева на Бакхус FISH Fest.

Кога:

17 октомври, събота – от 10:00 до 22:00 часа
18 октомври, неделя, от 10:00 до 22:00 часа

Къде: пазар Ситняково

 

Игра с награди на Бакхус FISH Fest

Mastercard TasteBox организира игра с награди по време на Fish Fest 2020.
Как да спечеля награда?
1. Плати с Mastercard® на всеки щанд на Бакхус Fish Fest. Стойността на покупката трябва да е минимум 10 лв;
2. Донеси своята бележка от транзакцията на щанда на Mastercard TasteBox;
3. Изтегли своята сигурна награда – вкусно мини ястие от Андре: Френска селска рибена чорба с чеснов чипс или Рибено севиче;
4. Играй за нашите големи награди, като изтеглиш своята скреч карта.

Награди за събота 17 октомври 2020
На вино и спа: Уикенд за двама в Ува Нестум  – 1 брой
Кулинарен курс по избор в Кулинарно училище Меню – 1 брой
Бутилка българско вино – 20 броя
Награди за неделя 18 октомври 2020
Вино-кулинарен уикенд в Шато Копса – 1 брой
Кулинарен курс по избор в Кулинарно училище Меню – 1 брой
Бутилка българско вино – 20 броя

Важни условия, моля прочети:
1. Наградите се раздават до изчерпване на количествата за всеки ден.
2. В съответния ден се участва само с бележки за покупки от участниците на Fish Fest от съответната дата и в часовия диапазон 10 – 22 ч. Бележки издадени от други обекти, от друга дата и извън часовия диапазон не се приемат.
3. Неизползвана бележка за покупка от събота 17 октомври, не важи за неделя 18 октомври.
4. Всеки, който отговаря на условията за участие в играта има право на 1 хапка от Mastercard TasteBox. Видът на хапката се определя чрез жребий и не може да се избира. Хапки се раздават до изчерпване на количеството за всеки ден.
Share on facebook

Mastercard TasteBox Vino Bar

Чаша вино от Mastercard® TasteBox Vino Bar – по ваш избор и наша препоръка – ви гарантира ПЪЛНО удоволствие от супер-фиш храната, която опитвате!

Елате на Mastercard TasteBox Vino Bar-а за по чаша, или две… Ще има много настроение – за споделяне на вино и на разни весели истории.

И много награди…

Снимки от събитието

Mastercard® TasteBox е съвместен проект на: