Mastercard TasteBox Vino Bar на Бакхус StrEAT Fest

19 и 20 септември 2020

Чухте ли вече? Ще има Бакхус StrEAT Fest – на 19 и 20 септември, събота и неделя, отново на Женския пазар. Пак ще бъде весело, интересно и вкусно – о да, много вкусно даже!

Ще има и ВИНО, разбира се. На Mastercard® TasteBox Vino Bar!

Благодарение на партньорството между Mastercard, André и DiVino, освен на 40 различни и вълшебни български вина – на чаша или цяла бутилка, разчитайте на вкусна модерна храна и на много награди.

Какви са подаръците? Всеки посетител, който представи бележка на стойност над 10 лв., платени с Mastercard, ще опита вкусна авторска хапка от André.

Шеф Андре Токев и неговият млад екип ще ни зарадват с апетитни вкусотии. За своите хапки шеф Андре Токев изважда на сцената вкусни фермерски продукти. На кол и въже е мус от черноморски миди върху салата от смилянски боб – апетитна среща на Черно море с Родопите; а Пънк баница е артистична и различна, леко бунтарска, и все пак баница, но отворена – диалог между истински градински домат, чисто деликатно козе сирене и запечени вкусни кори. – модерни и креативни, приготвени с качествени фермерски съставки от малки местни производители. Защото държим да покажем колко добри продукти се произвеждат съвсем близо до нас.

Всеки, който представи бележка за над 10 лева, платени с Mastercard на на StrEAT Fest, освен вкусната хапка ще може да пробва шанса си в томбола за една от големите награди.

Двете най-големи награди са: На вино и спа – романтичен спа и винено-кулинарен уикенд за двама в Uva Nestum, ваучерът за който ще се изтегли в събота, на 19 септември; Пътят на виното – весел и вкусен уикенд за двама в Midalidare Estate, който може да спечелите в неделя, на 20 септември.

Двете винарни не са избрани случайно. Именно Мидалидаре, със своето пенливо Midalidare Estate But, стана номер 1 в последната класация DiVino Top 50, подкрепена от Mastercard Отново в тази класация пък Uva Nestum & Spa спечелиха специалната награда за винен туризъм за 2019!

Ако сте късметлия може да се сдобиете и с един от двата ваучера за Кулинарен курс за домашно готвене – на тема по избор – в Кулинарно училище Меню.

А освен това през всеки от двата дни ви очакват за награда и 20 бутилки вино – качествени български вина от по-малки изби, селектирани от DiVino. Пробвайте шанса си и за една от тях – достатъчно е да сте платили с Mastercard най-малко 10 лева на Бакхус StrEAT Fest.

А за виното… то е изкуство, живот и веселие. Вината на Mastercard® TasteBox Vino Bar по време на Бакхус StrEAT Fest ще бъдат български. Акцентът е върху местните сортове – именно те ни отличават в необятния свят на виното…

Ще трябва да изберете сред 40 различни български вина, на около 15 малки бутикови изби. Големи вина на малки български изби! Има за всеки вкус и за всяка храна: свежи и сочни бели, оранжеви и пенливи, ароматни бели, елегантни червени – дръзки и съблазнителни, деликатни вдъхновяващи розета, бели с характер…

 

Игра с награди на StrEatFest

Mastercard TasteBox организира игра с награди по време на StrEatFest 2020

Как да спечеля?
1. Плати с Mastercard® на всеки щанд на Бакхус StrEAT Fest. Стойността на покупката трябва да е минимум 10 лв;
2. Донеси своята бележка от транзакцията на щанда на Mastercard® TasteBox;
3. Изтегли своята сигурна награда – вкусна хапка от Андре – На кол и въже или Пънк баница;
4. Играй за нашите големи награди, като изтеглиш своята скреч карта.

Награди за събота 19 септември 2020
На вино и спа: Уикенд за двама в Ува Нестум – 1 брой
Кулинарен курс по избор в Кулинарно училище Меню – 1 брой
Бутилка българско вино – 20 броя

Награди за неделя 20 септември 2020
По пътя на виното: Уикенд за двама в Мидалидаре – 1 брой
Кулинарен курс по избор в Кулинарно училище Меню – 1 брой
Бутилка българско вино – 20 броя

Важни условия, прочети:
1. Наградите се раздават до изчерпване на количествата за всеки ден.
2. В съответния ден се участва само с бележки за покупки от участниците на StrEAT Fest от съответната дата и в часовия диапазон 10 – 22 ч. Бележки издадени от други обекти, от друга дата и извън часовия диапазон не се приемат.
3. Неизползвана бележка за покупка от събота 19 септември, не важи за неделя 20 септември.
4. Всеки, който отговаря на условията за участие в играта има право на 1 хапка от Mastercard TasteBox. Видът на хапката се определя чрез жребий и не може да се избира. Хапки се раздават до изчерпване на количеството за всеки ден.

 

Общи условия на играта

 

Share on facebook

Mastercard® TasteBox Vino Bar

Чаша вино от Mastercard® TasteBox Vino Bar – по ваш избор и наша препоръка – ви гарантира ПЪЛНО удоволствие от супер-стрийт храната, която опитвате!

Елате на Mastercard TasteBox Vino Bar-а за по чаша, или две… Ще има много настроение – за споделяне на вино и на разни весели истории.

И много награди…

Снимки от събитието

Mastercard® TasteBox е съвместен проект на: