Mastercard TasteBox Vino BAR на Бакхус StrEat Fest

5 и 6 юни 2021

Mastercard TasteBox VinoBAR на StrEAT Fest!

Отново StrEAT Fest на Женския пазар! Ето това ни очаква през първия уикенд на юни – 5 и 6, в София. Това е най-оживеният и най-съблазнителният гурмански уличен фестивал. Ще се наслаждаваме на супер подбор от вкусни и разнообразни, необичайни и качествени изложители: ресторанти и бистра, занаятчийски пивовари и сладкари, ателиета за деца и възрастни, музика и още…

Сборен пункт на всички, за които виното е желана напитка, пак ще е Mastercard® TasteBox VINO BAR. Изборът е сред 40 български вина: пенливи и розета, бели и леки червени, за всеки вкус и за всякаква храна! На чаша или бутилка, добре охладени. Пробвайте, харесайте и решете! Защото българското вино е по-добро отвсякога и разнообразието е впечатляващо.

Подборът ни е най-вече от семейни български изби – вина, създадени от майстори, с много мисъл и разбиране, обгрижени внимателно от лозето чак до чашата ви. 40 различни етикета от всички краища на България: от Североизтока и Черноморието до Долина на Струма и от Враца и Плевен до Южен Сакар… Ще опитате качествени модерни вина, повечето от български местни сортове в различни стилове, подходящи за лятото: естествено пенливи с безброй мехурчета, свежи и деликатни розета, елегантни бели вина и леки червени, и те охладени…Или иначе казано: ще пием големи български вина на малки производители…

Чаша вино (или две…) от ВиноБара – по ваш избор или препоръка на DiVino – ви гарантира още по-голямо удоволствие от вашата супер-стрийт храна! 

Игра с награди на StrEatFest

Mastercard TasteBox организира игра с награди по време на StrEatFest 2021

Как да спечеля?
1. Плати с Mastercard навсякъде в Бакхус StrEAT Fest;
2. Донеси бележките от транзакцията на щанда на Mastercard TasteBox;
3. Изтегли своята скреч карта и виж коя от нашите безценни нагрaди печелиш.

Награди
Златен бокал за вино – 30 броя
Безценен обратен чадър – 20 броя
Бутилка българско вино – 10 броя
Къмпинг канче с безценно послание – 10 броя
Памучна еко торба за пазар с безценно послание – 30 броя
Готварска престилка от рециклиран памук – 100 броя
ПУ ЗА МЕН! Безценно мини свинско с БГ кимчи от шеф Джун – 500 броя
ЕЙ ЧЕ ВКУСНО! Безценна хапка БГ аспержи с козе сирене от шеф Джун – 500 броя 

Важни условия, прочети:

1. Наградите се раздават до изчерпване на количествата за всеки ден.
2. В съответния ден се участва само с бележки за покупки от участниците на StrEAT Fest от съответната дата и в часовия диапазон 10 – 22 ч. Бележки издадени от други обекти, от друга дата и извън часовия диапазон не се приемат.
3. Неизползвана бележка за покупка от събота 5 юни, не важи за неделя 6 юни.
4. Наградите са общо 1200 броя разпределени по 600 броя за всеки от двата дни. Видът на наградите също се разпределят по равно от всеки вид за съответния ден.

Общи условия на играта

Share on facebook
vinobar

Mastercard TasteBox Vino BAR

Чаша вино от Mastercard® TasteBox Vino BAR – по ваш избор и наша препоръка – ви гарантира ПЪЛНО удоволствие от супер-стрийт храната, която опитвате!

Елате на Mastercard TasteBox Vino BAR-а за по чаша, или две… Ще има много настроение – за споделяне на вино и на разни весели истории.

И много награди …

Снимки от събитието

Mastercard® TasteBox е съвместен проект на: