Mastercard Tastebox на Weekeнд пазар

всяка събота и неделя от 25 септември до 14 ноември

Mastercard® Tastebox на WEEKEНД ПАZAR!

Каним ви на първия Уикенд пазар на територията на Женски пазар!

Всеки уикенд от 25 септември до 14 ноември ще видите на едно място селекция от ресторанти с приготвена храна на място, вино и други напитки, книжен пазар, цветя, фермерски продукти, картини на български автори, музика, дрехи и други.

Mastercard Tastebox ще Ви предложи интересни тематични селекции от превъзходни български вина – на чаша или бутилка в съчетание с вкусни и разнообразни млечни продукти на малки български мандри. Сигурни сме, че ще ви харесат и ще искате да си ги купите. Разбира се заплащането е само с карта, защото Mastercard Tastebox насърчава удобните и сигурни безкешови разплащания.

Очакваме ви!

Игра с награди на WEEKEНД ПАZAR

Плати с Mastercard и спечели награда

Как да спечеля?
1. Плати с Mastercard навсякъде в WEEKEНД ПАZAR.
2. Донеси бележките от транзакцията на щанда на Mastercard TasteBox.
3. Изтегли своята скреч карта и виж дали печелиш.

За да участваш в играта трябва да направиш еднократна покупка на обша стойност минимум 15 лева с твоята Mastercard (пластика или телефон) в някой от обектите на WEEKEНД ПАZAR.

Общи условия на играта

Share on facebook
weekend-pazar

WEEKEНД ПАZAR

Пазари Възраждане са организатор на първия пазар в София, който всеки уикенд ще събира на едно място подбрана селекция разнообразни търговци и производители в обособена зона на територията на Женски пазар с вход откъм улица Кирил и Методий.

Идеята на пазара е да покани с дългосрочно позициониране ключови ресторантьори, фермери, пивовари, търговци и артисти, производители на цветя, книжни издателства и други доказани бизнеси, които да привлекат разнообразна аудитория и да разкрият мулти-културния живот в региона на Женски пазар, който отдавна е облечен в предрасъдъци и спорове.

Снимки от събитието

Mastercard® TasteBox е съвместен проект на: