Майсторите на българското вино: Глушник

2, 3 и 4 октомври 2020

Представяме новото издание на Mastercard® TasteBox Майсторите на българското вино – серията от събития, посветени на малки и качествени български винопроизводители. През уикенда на 2, 3 и 4 октомври може да се запознаете с вината на изба Глушник, представени лично от част от екипа.

Шеф Андре Токев е подготвил ново авторско меню в Mastercard Tastebox by André & DiVino, което хармонира с винената листа. Премиерата му ще е именно в съчетание с вината на Glushnik. Удоволствието ви е гарантирано, защото желанието ни е да ви предложим още едно безценно преживяване!

Елате и се насладете на великолепни български вина и научете повече от хората, които стоят зад тях!

Кога:

2 октомври, петък – от 𝟭𝟴:𝟬𝟬 до 𝟮𝟭:𝟬𝟬 часа

3 октомври, събота – от 𝟭𝟮:𝟬𝟬 до 𝟭5:𝟬𝟬 часа и от 𝟭𝟴:0𝟬 до 𝟮𝟭:𝟬𝟬 часа

4 октомври, неделя, от 𝟭𝟮:𝟬𝟬 до 𝟭𝟱:𝟬𝟬 часа и от 𝟭𝟴:0𝟬 до 𝟮𝟭:𝟬𝟬 часа

Share on facebook

изба Глушник

Лозята, от които произхождат хармоничните и интересни вина на Глушник са край едноименното село в района на Сливен. Вината с марка Glushnik се радват на безспорно добър прием сред винолюбителите – те носят специфичен и разпознаваем характер, благодарение на иновативната и всеотдайна работа на вече известното трио млади технолози Николай Кръстев, Петър Георгиев и Радостин Милков. Освен много добри сортови вина от пино гриджо и розе от каладок, например, избата предлага вълнуващи сепажи на гевюрцтраминер с пино гриджо и мускат с вионие – вина, които са великолепни за различните видове и стилове храна.

Снимки от събитието

Mastercard® TasteBox е съвместен проект на: